Takaisin

TIETOSUOJASELOSTE JA TIETOA EVÄSTEISTÄ

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja noudattamaan voimassa olevia henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja ja asetuksia. Alla kerrotaan siitä, miten käsittelemme sinuun musiikkikauppa.com asiakkaana liittyviä henkilötietoja.

1. Rekisterinpitäjä

Musiikkikauppacom Suomi Oy
Aittatie 6, Halli A, 96100 Rovaniemi
Y-tunnus: 3192531-3
Verkkosivusto: www.musiikkikauppa.com

2. Rekisteriasioista vastaavat henkilöt

Marko Tervaniemi
Tomi Kuusela
Yhteydenotot: info(at)musiikkikauppa.com

3. Rekisterin nimi

Musiikkikauppa.com -verkkopalvelun tietokanta

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tai voidaan käyttää:

Asiakassuhteen ylläpitämiseen.
Asiakaspalvelutarkoituksissa, kuten mm. kyselyihisi ja tukipyyntöihin vastaamiseksi, sekä asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten.
Tilaamiesi tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi ja tähän liittyvien maksujen suorittamiseksi.
Rekisterinpitäjän yhtiöiden asiakas- ja tuotetiedottamiseen, markkinointiin, tutkimuksiin sekä kilpailujen järjestämiseen.
Markkinointiviestintää sähköpostitse asiakasrekisteriin kuuluvalle lähetetään vain, jos asiakas on rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmaissut halunsa vastaanottaa markkinointiviestintää.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakastietorekisteri sisältää asiakkaan tunnistetiedot (nimi, sukunimi, osoite), yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelin jne.) sekä rekisterinpitäjän ja asiakkaan väliseen kaupankäyntiin liittyvät tiedot (tilaukset jne.).

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki tiedonsiirrot asiakkaan, palvelimen ja palveluntarjoajan välillä tapahtuvat korkealuokkaisesti salatun SSL/TLS -yhteyden välityksellä. Järjestelmä varmuuskopioidaan päivittäin ja varmuuskopiot ovat kahdennettu toiseen järjestelmään.

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattu sekä verkon osalta että fyysisesti. Palvelimet sijaitsevat lukituissa ja ympärivuorokautisesti vartioiduissa konesaleissa.

Tietoihin pääsevät vain vaitiolovelvollisuuden alaiset nimetyt avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen. Tietoja käsittelevien työasemien tallennusmediat ovat salattu fyysisellä tasolla.

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut rekisteröityessään tai tehdessään tilausta.
Rekisteröityessäsi palveluun tai tehdessäsi tilausta pakolliset tiedot on merkitty erikseen ja muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.

Musiikkikauppa.com ostotilauksiin liittyvät perustiedot välittyvät palveluun suomalaisen verkkokauppajärjestelmien palveluntarjoajan MyCashflow tietojärjestelmästä.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa käyttäjän tietoa viranomaisille tuomioistuimen päätöksen perusteella.

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan Talousalueen ulkopuolelle

Asiakkaan verkkopalveluun syöttämää tietosisältöä ei missään tapauksessa siirretä tai säilytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Voidaksemme toteuttaa musiikkikauppa.com toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen, sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallennetaan SendInBlue -sähköpostiviestintäpalveluun, jonka toimittaja on Sendinblue joint-stock company (FRA).

Jos henkilötietosi siirretään EU/ETA:n ulkopuolelle, tehdään se tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti samantasoisen yksityisyyden suojan ylläpitämiseksi. Tällöin saatavilla on joko EU:n komission päätös siitä, että kyseessä olevassa maassa on riittävä tietosuojan taso, tai asianmukaiset suojatoimet on toteutettu muulla tavoin kuten oikeudellisesti sitovien vakiosopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella.

10. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada tietoja käsiteltävistä henkilötiedoista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen:

Musiikkikauppa.com
Aittatie 6, Halli A, 96100 Rovaniemi

11. Tietojen ajantaisuus ja muuttaminen

Asiakas on velvollinen pitämään yhteystietonsa ajantasalla. Yhteystietojen tarkastaminen ja muuttaminen tapahtuu Tili -sivulta. Asiakaspalvelumme voi myös pyynnöstäsi päivittää tietojasi.

12. Tietojen poistaminen

Poistamme käyttäjätunnuksen kaikkine palvelun sisältötietoineen asiakkaan pyynnöstä. Kaikkien asiakasrekisteritietojen poistaminen edellyttää kirjallisen pyynnön osoitteeseen info(at)musiikkikauppa.com. Tiedot on poistettu kun asiakas saa asiasta vahvistuksen sähköpostiinsa.

12. Oikeus tehdä valitus

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä toimivaltaiselle viranomaiselle. Suomen valvontaviranomainen on:

Tietosuojavaltuutettu
Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki
Vaihde: 029 56 66700
Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

13. Evästeet ja muut seurantyökalut

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimen toiminnallisuuden avulla asetetaan laitteellesi vieraillessasi verkkosivuillamme.

Käytämme sivustolla kahden eri tyyppisiä evästeitä. Ensinnäkin musiikkikauppa.com asettaa omia evästeitä laitteellesi. Nämä evästeet ovat välttämättömiä sujuvan käyttökokemuksen toteuttamiseksi, sillä musiikkikauppa.com sivusto käyttää niitä kirjautuneen istunnon tunnistamiseksi vierailusi ajan.

Toisaalta musiikkikauppa.com sivustolla vieraillessasi laitteellesi asetetaan kolmannen osapuolen evästeitä, joita käytetään kerätäksemme vierailutilastotietoa verkkosivuiltamme.

Kolmansien osapuolten evästeet

Google Analytics -evästeet

Käytössämme on Google Analytics -palvelu, joka on Googlen verkkosivustojen kävijätilastojen koostamis- ja analyysipalvelu.

Google Analytics käyttää evästeitä mahdollistaakseen sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperusteena EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttötilastoa. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta täältä.

Voit aina halutessasi estää evästeiden tallentumisen verkkoselaimesi asetuksilla tai laajennuksilla.

Onko sinulla kysyttävää tietosuojastamme?

Vastaamme kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa info(at)musiikkikauppa.com


Tuotealueet

Info-sivut

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

MUSIIKKIKAUPPA.COM kirjelähetysten toimituskulut ovat 3,99 € - 4,99 € ja postista noudettavien pakettilähetysten 6,99 - 9,99 €. Toimitamme tilaukset myös kotiinkuljetuksella. Postin Express kotiinkuljetus 12,99 € ja Kotipaketti 16,99 €. Tarkat tiedot toimitustavoista ja kuljetusajoista kerrotaan kassalla toimitustavan valinnan yhteydessä.

Toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä kahteen (1-2) työpäivään. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. MUSIIKKIKAUPPA.COM toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille MUSIIKKIKAUPPA.COM on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

Kaikki MUSIIKKIKAUPPA.COMin toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote on otettu käyttöön ja siitä aiheutuu tuotteelle arvon alennusta, perimme arvon alennuksen osuuden. Palautusoikeus ei koske avattuja karaokelevyjä eikä ladattavia karaokekappaleita.

Kaikkien palautuksien mukaan tulee liittää kirjallinen palautuslomake. Palautuslomakkeen voi tulostaa tilausseurantasivulta. Tilausseurantasivulle kirjaudutaan tilaajan sähköpostiosoitteella ja tilauksen tilausnumerolla (löytyy sekä tilaus- että toimitusvahvistusviestistä). Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus myös sähköpostitse osoitteeseen info@musiikkikauppa.com ENNEN tuotteen palauttamista.

Kaikki palautukset tapahtuvat postin välityksellä. Emme ota vastaan muilla tavoin lähetettyjä lähetyksiä. Palautus lähetetään osoitteeseen MUSIIKKIKAUPPA.COM, Aittatie 6, Halli A, 96100 Rovaniemi. Veloitamme toimitus- ja palautuskulut. Palautetun tilauksen lähetys- ja palautuskulut veloitetaan todellisten lähetyskustannusten mukaan. Tämän vuoksi ne saattavat olla huomattavasti suuremmat kuin tilattaessa veloitetut postikulut.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeen edustajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Suodata tuoteryhmän tuotteita

Suodata hakutuloksia